Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

Wat is Easyfysio: en hoe werkt het?

Je hebt wel klachten maar weinig tijd voor behandeling. Je moet lang wachten aan de de telefoon voordat je een afspraak kan maken. Je staat in de file of komt natgeregend bij de fysio aan. Je komt thuis maar bent de oefeningen vergeten en het kladje wat je ontvangen hebt is niet meer goed leesbaar… Allemaal meer of minder vervelende zaken die met easyfysio opgelost zijn !

Via de site of de app kan je met Easyfysio snel online afspraken maken, heb heb je je oefenschema altijd bij de hand. En kan e door meer zelfmanagement en coaching door de fysio kostbare tijd en ook heel veel geld kan besparen. En heb je alle benodigde informatie over jouw behandelplan altijd bij en zelfs in je hand via de superhandige en overzichtelijke YorBody Easyfysio app.

Info over je klachten en wat je er zelf aan kan doen

Wil je weten wat voor soort klachten je hebt en hoe je daar het beste mee om kan gaan ? Ben je op zoek naar betrouwbare info en goede tips en adviezen over wat je het beste aan jouw huidige klachten kan doen ? Doe dan de easyfysiocheck of de rugbeter check en je hebt direct en goed beeld van de ernst van je klachten en wat je er zelf aan zou kunnen doen. Met easyfysio heb je gewoon thuis, op je werk of waar je maar wil snel en gemakkelijk de juiste info en alle voor jou belangrijke oefeningen tot je beschikking. En via de app kan je gratis en snel communiceren met je fysio als je even een acute vraag hebt of iets je niet direct duidelijk is.

EasyFysio van YorBody Fysiotherapie


  • Uitsluitend gekwalificeerde en gecertificeerde fysio’s .
  • Start direct een chat met een fysio.
  • Maak direct online een afspraak, ook voor vandaag!
  • Doe de check en je weet wat je te doen staat.
  • Heel veel voordelen bij het gratis lidmaatschap van de easyfysioclub.
  • Een goeie fysio voor € 10,- per 10 minuten.
  • Met 55 locaties altijd een fysio dichtbij jou in de buurt.


Registreer je GRATIS voor EasyFysio