YorBody Fysiotherapie Zaandam Westzijde


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Westzijde Zaandam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze Yorbody fysio in de Fit for Free aan de Westzijde in Zaandam helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze Yorbody fysio aan de Westzijde in Zaandam doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie Westzijde Zaandam is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Thijs, Casper en Joachim hopen u te mogen helpen met uw behandeldoel en wens!

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetMedical TapingRevalidatie

Afspraak maken

Laden...