YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free.

Praktijk voor  algemene  en gespecialiseerde Fysiotherapie  zoals  manueel therapie  en sportfysiotherapie.  Ook  ‘s avonds open.

Deze  praktijk is  onderdeel van Fysiotherapie weerdsingel  één praktijk met  4 locaties.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord

Waardering: 9.2

Uitstekende ervaring i.h.k.v. revalidatie van scheuring voorste kruisband... Lees meer

geplaatst op 19 november 2018
Waardering: 9.2

Prettige afspraak met fysio voor het opstellen van preventieplan voor voetblessure: kennis van zaken, luisterde goed en gaf goed toelichting bij waarom hij wat deed.... Lees meer

geplaatst op 13 september 2018
Waardering: 8.7

Ik ben tijdens mijn behandeling fijn geholpen door Jolanda. Naast aandacht voor mijn klachten was er ook aandacht voor mij als persoon, zo vond ik het fijn om tijdens iedere afspraak even een praatje...... Lees meer

geplaatst op 6 juli 2018
Waardering: 8.5

Prettige behandeling, aandacht voor mijn zorgvraag en overleg over de aanpak.... Lees meer

geplaatst op 7 juni 2018

Ons team

Ivan Bruinier
Fysiotherapie

Mijn naam is Ivan Bruinier en werk sinds mei 2014 parttime als fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie in Utrecht-Oudenoord. Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik in 2002 de ALO (Academie Lichamelijke opvoeding) afgerond in Zwolle. Vandaar ook mijn affiniteit met sport en beweging. Na een aantal jaar als sportdocent gewerkt te hebben ben ik bedrijfskunde gaan studeren en heb ik mijn diploma behaald in 2008. Toch merkte ik dat ik meer energie haal uit het begeleiden en werken met “de bewegende mens”. Vandaar mijn keuze om fysiotherapie te gaan studeren.Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik als freelance personal trainer waar ik mijn cliënten aan huis train en begeleid. Als ik niet aan het werk ben zoek ik mijn ontspanning in de fitnesszaal en kom ik uit in de eredivisie beachvolleybal waar ik toernooien speel langs de Nederlandse kust of in de grote steden.Bewegen helpt de gezondheid van de mens te herstellen en te behouden. Ik behandel  en begeleid u zodat u minder klachten heeft en weer  beter kunt bewegen.. Doordat wij gebruik kunnen maken van de goede trainingsfaciliteiten van Fit for Free zijn snelle resultaten gegarandeerd.

Aanwezigheid Ivan
  • Dinsdag 17.30 - 22.00
  • Woensdag 12.00 -17.00
  • Donderdag 11.00 - 17.00
  • Vrijdag 15.00 - 19.00
Jolanda de Bruijn
Fysiotherapie


Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Weerdsingel West. Het ontstaan van klachten komt vaak door de verstoring tussen wat je doet en wat je lichaam aankunt. In mijn behandeling richt ik me vooral op het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid. Dit doe ik door het geven van adviezen en oefeningen. Hierbij let ik er ook op hoe we ervoor kunnen zorgen dat de kans op recidieven (het terugkeren van de klachten) verkleint.


Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en effectiviteit zowel in mijn werk bij Fysiotherapie Weerdsingel West als in mijn werk wat ik doe als interne auditor. Hierbij bezoek ik fysiotherapiepraktijken om te kijken of hun kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de voor hen  gestelde normen.
Aanwezigheid Jolanda
  • Maandag 13:00-21:00
  • Donderdag 7:30-11:00
Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo!

Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien.

Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein.

Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel!

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
  • Dinsdag 8:00-17:00
  • Vrijdag 7:30-15:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Utrecht Oudenoord

YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord