YorBody Fysiotherapie Scheveningen


Informatie

YorBody Fysiotherapie powered by Together In Motion fysiotherapie is vanaf 1 september gestart in Scheveningen!

Voor de mensen in Scheveningen en omgeving  is er een nieuwe Basic-Fit geopend met daarin gevestigd YorBody Fysiotherapie powered by T.I.M. fysiotherapie.  T.I.M. fysiotherapie staat voor  samen in beweging, wij geloven niet in fysiotherapie op zich zelf, maar in de samenwerking met orthopeden, huisartsen, sportclubs en de mensen zelf. Mensen bewust maken om in beweging te komen, pijnvrij te kunnen bewegen en het lichaam op een natuurlijke manier hersteld.  Nu wij gevestigd zijn in Basic-Fit kunnen wij optimaal trainen en begeleiden om  sterker na een blessure, nek/ rugklachten en revalidatie na een operatie terug te komen!

Vanaf 1 oktober zijn wij, Ali Toplu en Bas van de Waeter,  de aanwezige fysiotherapeuten. Wij zijn aanwezig op:

Alle werkdagen geopend en maandag, woensdag en donderdag ook in de avond tot 21:00

Voor een afspraak bel: 085-0406038 of 0640739637

Parkeerplaats is gelegen aan de achterkant van Basic-Fit, Gevers Deynootweg 93 in Scheveningen.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Ali Toplu
Fysiotherapie

Van jongs af aan heb ik een voorliefde voor sport ontwikkeld, met hardlopen en fitness. Beiden beoefen ik nog steeds. Deze voorliefde voor sport hielp mij een keuze te maken voor een studie, namelijk fysiotherapie. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september ben ik werkzaam bij T.I.M fysiotherapie in de vestiging Scheveningen.

Mijn interesses liggen in het behandelen van schouder, nek en rugklachten. Deze klachten zijn complex, doordat er veel aspecten een rol spelen in het herstel. Via mijn stages en het volgen van verdiepingsprogramma tijdens mijn studie heb ik mij verder in dit type klachten verdiept. Verder wil ik de cursus dry needling volgen om spier gerelateerde problemen effectiever te kunnen behandelen.

Aanwezigheid Ali
Bas van de Waeter
Fysiotherapie

Twee jaar geleden  ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie te Breda. Vervolgens heb ik gewerkt bij een particuliere praktijk in Goes en heb ik een wereldreis gemaakt. Vanaf 1 september 2016 ben in werkzaam voor T.I.M. fysiotherapie in de vestiging Scheveningen en daarbij doe  ik de fysiotherapie van voetbalclub BVCB in Bergschenhoek.

Mijn interesses liggen bij sport gerelateerde klachten en bij het vergrote van de belastbaarheid, zodat klachten als nek en rug pijn  weg blijven. Hiervoor heb ik dan ook de cursus inspanningsfysiologie en trainingsleer en medical taping concept gevolgd. In de toekomst wil ik mij verder gaan verdiepen in  actieve oefentherapie en dry needling.

Aanwezigheid Bas

Afspraak maken

Laden...