YorBody Fysiotherapie Rotterdam Kralingen


Informatie

Welkom bij Yorbody fysiotherapie Kralingen Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze Yorbody fysio in de Basic-Fit 1e Jerichostraat helpt u graag. De fysiotherapie behandeling kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze Yorbody fysio Kralingen Rotterdam doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie Kralingen Rotterdam mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Wij zijn beschikbaar voor u op 9 locaties in Rotterdam voor onze GRATIS preventie-check en GRATIS blessure-check. Kijk voor een locatie bij u in de buurt!

Onze fysio’s Wouter, Ryan en David hopen u te mogen helpen met uw behandeldoel en wens!

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Kralingen

Waardering: 7.7

Wederom goed geholpen, ik was dit jaar al eerder geweest nav lage rugklachten. nu last van schouder en kon de volgende dag al geholpen worden. locatie is ook fijn, sluit aan bij de basic fit waar ik...... Lees meer

geplaatst op 9 december 2016
Waardering: 9.8

Zeer vriendelijke en deskundige therapeut, er werd goed geluisterd en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en wat het verbeterplan was. Heldere uitleg van de ondersteunende oefeningen.... Lees meer

geplaatst op 7 december 2016
Waardering: 8.7

Zeer doelgericht en actief behandelplan aangepast op individu.... Lees meer

geplaatst op 23 oktober 2016
Waardering: 7.8

Gb, aardig, betrokken,... Lees meer

geplaatst op 23 augustus 2016

Ons team

Ryan Goedgedrag
Fysiotherapie

Mijn naam is Ryan Goedgedrag en ik ben werkzaam bij YorBody Fysiotherapie Rotterdam Ceintuurbaan en Kralingen. Mijn specialisaties zijn fysiotherapie aan huis , medical taping, (sport) fysio, specialisatie dans klachten, Dry Needling, revalidatie en rug/nek/schouder.

Aanwezigheid Ryan

BIG: 19922363904

David Kamperman
Fysiotherapie

Mijn naam is David Kamperman, werkzaam bij YorBody Rotterdam Kralingen en Boompjes. Ik houd mij voornamelijk bezig met oefentherapie, rug/nek/schouder specialisatie, arboklachten/ RSI/KANS, werkplekonderzoek.

Aanwezigheid David

BIG: 49913430894

Wouter van der Helm
Fysiotherapie

In 2017 ben ik afgestudeerd voor de versnelde opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond, naast Fysiotherapeut ben ik dus ook Bewegingswetenschapper!

Ik behandel de blessure of aandoening vanuit zowel een fysiotherapeutische, maar ook bewegingswetenschappelijke visie. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis en verschillende fysiotherapie praktijken, waaronder een topsport praktijk. Ik ben daar veel in aanraking gekomen met sportblessures en (top)sporters. Ik heb altijd al affiniteit met sport gehad en voor mij is het een uitdaging om een sporter zo snel en goed mogelijk terug te laten keren naar de sport.

Naast sportblessures behandel ik ook graag mensen met klachten aan de knie, nek en wervelkolom. Ik heb zelf altijd fanatiek gevoetbald, voornamelijk op het veld. Sinds een enkel jaar speel ik nu voetbal in de zaal, daarnaast speel ik ook nog regelmatig squash. In deze periodes heb ik helaas veel blessures gehad, ik kan me dus in de sporter verplaatsen en weet hoe het is om (langdurig) te revalideren!

Aanwezigheid Wouter

BIG: 29923316804


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Kralingen

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Kralingen