YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Wouter en Kenneth staan klaar voor u om u te helpen met uw behandeldoel en wens! Wij zijn gevestigd in sportschool Fit For Free.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp

Waardering: 9.0

Zeer goed en fijn geholpen bij Yorbody Blijdorp. De therapeut wist waar hij het over had legde duidelijk uit wat er aan de hand was en wat ik er zelf aan kon doen. Verder flexibel in de planning en...... Lees meer

geplaatst op 6 februari 2017
Waardering: 9.7

Super competente en deskundige medewerkers met veel specialismen die daarmee ook klachten sneller, gerichter en effectief kunnen oplossen.... Lees meer

geplaatst op 17 november 2016
Waardering: 9.8

Karlijn is een geweldige fysiotherapeut, eerlijk en recht voor zijn raap. Ik zou iedereen aanraden haar te bezoeken.... Lees meer

geplaatst op 14 november 2016
Waardering: 10

Helemaal top! Had een accute sportblessure, teveel pijn om te kunnen werken. Ik kon direct terecht want er was wat ruimte in de agenda, ben behandeld (incl 'dry needling'), tips meegekregen hoe ik...... Lees meer

geplaatst op 13 oktober 2016

Ons team

Jamiro Elabeidi
Fysiotherapie

Ik ben Jamiro Elabeidi. Algemeen fysiotherapeut en sinds begin oktober 2020 werkzaam bij Yorbody fysiotherapie.
Als fysiotherapeut is het mijn doel om mensen aan het bewegen te krijgen, van topsport tot recreatief. Door middel van actieve behandelmethodes probeer ik mijn patiënten zo goed mogelijk te helpen met hun klachten.
Mijn specialisaties zijn met name hardloop gerelateerde klachten, de onderste extremiteiten, en de onderrug. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met nek/schouder/arm klachten en chronische pijn. Ook ben ik bezig met een scholing tot musculoskeletale echografist. Een scholing waarbij je leert echo’s te maken van de verschillende delen van het lichaam om zo nog een beter diagnostisch beeld te geven over iemands klachten.
Ik heb zelf een achtergrond in de topsport atletiek, en daar ben ik momenteel nog steeds druk mee bezig. Mijn specialisaties bevinden zich in de sprintonderdelen. 60,- 100,- en 200m sprint. Daarbij ben ik in 2019 als tweede van Nederland geëindigd op de Nederlandse Kampioenschappen 60m sprint. Deze energie neem ik ook altijd mee in mijn werk!

Aanwezigheid Jamiro
  • Maandag 8:00-14:30
  • Vrijdag 12:00-17:00

BIG: 49926195904

Suzanne van Wensveen
Oefentherapie

Mijn naam is Suzanne van Wensveen en ik ben werkzaam bij Yorbody Rotterdam Ceintuurbaan en Blijdorp. Als oefentherapeut behandel ik klachten aan het bewegingsapparaat. Hierbij staan uw eigen wensen en behoeften op het gebied van bewegen centraal. Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van rug, nek en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen. Mijn doel is dat u leert om zelf de klachten te verhelpen, verminderen, of voorkomen, waardoor u minder klachten of beperkingen ervaart tijdens dagelijkse activiteiten. Zo kunt u ook op lange termijn met plezier blijven bewegen!

 

Aanwezigheid Suzanne

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Blijdorp

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp