YorBody Fysiotherapie Leeuwarden


Informatie

Ivm corona-maatregelen voeren wij tijdelijk behandelingen uit in onze praktijk op François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC te Leeuwarden.

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Leeuwarden! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan het Cambuurplein te Leeuwarden.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Leeuwarden

Waardering: 9.4

Het gaat hier om de fysiotherapeut de heer Patrick Bakema van YourBody Fysiotherapie praktijk in Leeuwarden en om precies te zijn Cambuurplein 52 na een lange zoek tocht naar een therapeut die begrip...... Lees meer

geplaatst op 2 november 2020

Ons team

Patrick Bakema
Fysiotherapie

Mijn naam is Patrick Bakema sinds maart 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut van YorBody. Ik ben ruim 8 jaar werkzaam bij fit for free als groepslesinstructeur. Tijdens mijn studie fysiotherapie aan de Hanzehogeschool wist ik dat ik na het afstuderen voor mij zelf wilde beginnen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om binnen Fit for free Leeuwarden dit te realiseren.

Ik ben vele jaren actief geweest als topsporter vandaar mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten en revalidatie hiervan. Ik vind het een uitdaging de cliënt tevreden naar huis te laten gaan en het liefst zonder klachten. U bent welkom van harte welkom. Voor informatie over lichamelijke klachten of voor een afspraak ben ik te bereiken via leeuwarden@yorbody.nl of tel: 0647175938

Aanwezigheid Patrick

BIG: 49919135604


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Leeuwarden