YorBody Fysiotherapie Hilversum


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Hilversum! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Zeverijnstraat 6a te Hilversum.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Anke Andriessen
Fysiotherapie

Mijn naam is Anke Andriessen en ik zal vanaf 1 april als fysiotherapeut werkzaam zijn bij YorBody Hilversum binnen Fit for Free. Ik ben 34 jaar en nu 8 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Zelf ben ik ook erg sportief, heb lange tijd gevoetbald en ben momenteel fanatiek aan het tennissen en hardlopen. Ik zal 4 dagdelen per week aanwezig zijn bij Fit4Free dus schroom niet om bij blessures contact met mij op te nemen, of stel je vragen direct als je mij in de sportzaal ziet lopen!

Aanwezigheid Anke
  • Maandag 11.30 - 17.00
  • Dinsdag 9:00-14:00
  • Woensdag 9:00-13:00
Nynke Kuiper
Fysiotherapie

Mijn naam is Nynke Kuiper en ik ben vanaf 1 november werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Hilversum binnen Fit for Free. Ik ben 27 jaar en ben werkzaam geweest  in het fysiotherapiewereldje in Nederland en Australië, waar ik in beiden veel ervaring heb opgedaan met fysiotherapie binnen de sport. Momenteel haal ik veel energie uit het doen van Crossfit workouts, fietsen en hardlopen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen of mij aan te spreken.

Aanwezigheid Nynke
  • Vrijdag 9:00-13:30
Ilona Slijpen
Manuele therapie/ Fysiotherapie/ oefentherapie Cesar

Ik ben Ilona Slijpen en werk 2 dagdelen (dinsdagmiddag en woensdagmiddag) op de Fit for Free in Hilversum op de Zeverijnstraat.

Je kunt bij mij terecht voor orthopedische klachten, (zoals rug, nek, hoofdpijn, schouder en heupklachten), of neurologische klachten (zoals hernia's). Ook kun je bij mij terecht als je vragen hebt over je uitvoering van je oefeningen in relatie met je klachten.De therapie kan bij mij bestaan uit manuele therapie, dry needling, houdingstherapie en specifieke oefentherapie.
Mocht je vragen hebben schroom dan niet om mij aan te spreken in de zaal, of komt langs bij het inloopspreekuur op dinsdagmiddag om 17.30 tot 18.00. Tot binnenkort!

Aanwezigheid Ilona
  • Dinsdag 14.00-18:00
  • Woensdag 13.30-15:30

Afspraak maken

Laden...