YorBody Fysiotherapie Den Haag-ADO


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Den Haag ADO! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Haags Kwartier 15 te Den Haag.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Den Haag-ADO

Waardering: 9.8

Mooie locatie in de sportschool en deskundige therapeut om je verder te helpen!... Lees meer

geplaatst op 21 augustus 2019
Waardering: 8.8

Prima diagnose en hulp verlening.... Lees meer

geplaatst op 2 oktober 2016
Waardering: 8.3

Prettige praktijk met goede fysiotherapeuten. Heel goed dat hier nog gemasseerd wordt. Heb een hekel als er alleen maar diagnose komt en vervolgens alleen maar begeleiding bij apparaten.... Lees meer

geplaatst op 21 september 2016
Waardering: 8.2

Een goede fysiotherapeut, die ook nog uitstekend kan masseren!... Lees meer

geplaatst op 21 september 2016

Ons team

Joppe Maes
Fysiotherapie

T.I.M (Together in Motion) fysiotherapie & Yorbody fysiotherapie gaan starten in Den Haag Forepark! Joppe Maes wordt de nieuwe fysiotherapeut op deze locatie.

Kort geleden ben ik afgestudeerd aan de fysiotherapie opleiding Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik ben nu een jaar actief bezig bij Together in Motion (T.I.M.) en ga mij nu vooral bezig houden met het opstarten van de nieuwe locatie in de Fit for Free. Dit is voor mij een mooie stap omdat ik mij erg interesseer in sport gerelateerde klachten. Naast deze nieuwe uitdaging werk ik nog op de praktijk in Rijswijk en verzorg ik trainingen en fysiotherapie bij zwemvereniging WVZ in Zoetermeer, waar ik zorg dat iedereen zo fit mogelijk zijn prestatie kan leveren. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het hockeyveld te vinden en speel ik in de eerste klasse bij MHCZoetermeer.

Aangezien ik zelf al jaren actief ben in sporten op regionaal niveau en op de hoogte ben van de laatste oefentherapie kan ik zeer doelgericht met sporters aan de slag om na een blessure weer fit hun sport te kunnen beoefenen. Na afloop van de behandelepisode zorg ik, door middel van advies en een controle afspraak na een aantal weken, dat ook op de langere termijn de kans zo klein mogelijk is dat de blessure terug komt.

In de toekomst zou ik mij graag willen ontwikkelen in de kennis over de samenhang tussen lichaam en geest om mensen zowel op lichamelijk als persoonlijk vlak te kunnen helpen. Daarnaast wil ik op korte termijn een cursus dry needling en kinesio taping volgen.

Aanwezigheid Joppe
  • Maandag op afspraak
  • Dinsdag 09.00 - 12.00
  • Woensdag 09.00 - 12.00
  • Donderdag 09.00 - 12.00
  • Vrijdag op afspraak
  • Zaterdag op afspraak

BIG: 19920937504


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Den Haag-ADO

YorBody Fysiotherapie Den Haag-ADO YorBody Fysiotherapie Den Haag-ADO