YorBody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Molenbaan 18-20 te Capelle aan den IJssel.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistManuele Therapie

Ons team

Mark Bukman
Oefentherapie

Hoi, mijn naam is Mark Bukman en sinds kort werkzaam als (oefen)therapeut bij YorBody bij Fit For Free in Capelle aan den IJssel. Ik help heel graag mensen met (sport)blessures, (pijn)klachten en houdingsproblemen.

Lukt een oefening niet, of heb je al langere tijd klachten wanneer je en handeling of oefening uitvoert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je zo snel mogelijk weer fit te worden zodat je weer kan doen wat je het liefste doet.

Ook sporters zijn van harte welkom met vragen of klachten. Ik vind het heel leuk om mensen weer op weg te helpen met hun problemen en op weg te helpen naar herstel, zodat zij weer pijnvrij kunnen sporten.

Loop gerust binnen bij YorBody de deur staat altijd voor je open!

Of neem contact op via: 06-81124148 (bel en Whatsapp)

Of mail via: capelle@yorbody.nl

Aanwezigheid Mark
 • Maandag 8:00-17:00
 • Dinsdag 8:00-17:00
 • Vrijdag 8:00-17:00
Netty Correa-van der Wacht
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Netty Correa, ik ben fysiotherapeute en ik woon al jaren in Ommoord. Ik zit al ruim 2,5 jaar bij Fit for Free Capelle als Yorbody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel. Ik ben wat je noemt een allround fysiotherapeut, je kunt bij mij terecht met blessures of andere klachten aan het bewegingsapparaat voor fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, Manuele therapie Marsman, haptonomie, dry needling en sportfysiotherapie.

Ook voor sportmassage ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil als fysiotherapeut heel graag de verbinding leggen tussen de gezondheidszorg en de sport. Dat betekent voor jou onder andere dat je me vaak in de zaal rond zult zien lopen. Je mag me dan altijd aanspreken en bijvoorbeeld mee laten kijken bij een oefening. Ook als je bij mij onder behandeling bent kun je meestal gewoon blijven sporten, zo nodig passen we gewoon je programma aan.
Met mijn meer dan 30 jaar ervaring in het vak heb ik het antwoord op veel vragen paraat, dus kom gerust! Waar ik het antwoord niet weet, zoek ik het op, of ik verwijs je door, zodat je nooit met je vragen blijft zitten.

Yorbody Fysiotherapie Capelle is direct toegankelijk, dus ook zonder verwijsbrief van een arts.
Je kunt telefonisch en via WhatsApp op 06-4700 9045 of via www.yorbody.nl direct contact opnemen om een afspraak te maken.
Mijn emailadres is capelle@yorbody.nl

Aanwezigheid Netty
 • Maandag 08.00 - 18.30 + op afspraak in de avond
 • Dinsdag 08.00-18.00 + op afspraak in de avond
 • Woensdag op afspraak
 • Donderdag 08.00-18.00 + op afspraak in de avond
 • Vrijdag Op afspraak (altijd mogelijk)
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag afwezig

BIG: 49035427804

Jennifer Heus
Oefentherapie

Mijn naam is Jennifer Heus, sinds 2017 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut-Mensendieck. Deze studie ben ik gaan doen omdat ik het interessant vind hoe klachten kunnen ontstaan door dagelijkse gewoonte. Ik behandel als oefentherapeut voornamelijk lichamelijke klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten zoals werk en sporten.  Door middel van oefeningen om kracht te verbeteren, bewegelijkheid te bevorderen en/of ontspanning te bewerkstelligen, kosten dagelijkse activiteiten minder energie en worden klachten voorkomen. Samenwerken we naar het beste resultaat om bewegen leuk te maken. Door gebruik te maken van spiegels, wordt je bewuster van hoe je bewegingen uitvoert.

Naast dat ik algemeen oefentherapeut ben, ben ik ook hippisch sportoefentherapeut dit houdt in dat ik werk met ruiters zowel op als naast het paard. Doordat ik al heel wat jaren zelf actief ben in de ruitersport, kan ik me goed inleven in klachten tijdens-voor en na het paardrijden, waardoor ik je goed kan helpen. Ik maak gebruik van de balance coach bij zowel ruiters, als mensen zonder enige paarden ervaring om mobiliteit te vergroten of stabiliteit te trainen van de lage rug. In de praktijk heb ik naast de lage rugklachten, nek-schouderklachten en ademhalingsklachten ook veel chronische aandoeningen behandeld.
Ik ben werkzaam bij YorBody Fysiotherapie in Capelle a/d Ijssel en ik werk ook nog in een revalidatiecentrum elders in het land. Ik vind het leuk om met alle doelgroepen te werken, iedere groep heeft zijn eigen fysieke problematiek in het dagelijks leven. Elke klacht is weer anders, want iedereen doet iets anders daarom is dit vak zo leuk om samen met jou de puzzelstukjes bij elkaar te brengen en zonder klachten te kunnen functioneren.

Aanwezigheid Jennifer
 • Maandag 13:00-20:00
 • Woensdag 8:00-17:00

Afspraak maken

Laden...