YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord (Distelweg)


Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord (Distelweg)

Waardering: 9.5

Het was een hele prettige behandeling. Snel en effectief. De locatie is perfect aan te rijden en mijn enige verbeterpuntje zou zijn dat het kantoor geen raam heeft - zodat je voor een airco...... Lees meer

geplaatst op 28 juni 2018
Waardering: 10

Door overbelasting aan mijn schouder bij de fysio terechtgekomen. Sam heeft mij enorm geholpen met haar behandelingen en ik kan eindelijk weer zonder pijn trainen. Contact was ook heel prettig.... Lees meer

geplaatst op 24 mei 2018
Waardering: 9.8

Ik werd goed ontvangen en geholpen aan mijn klachten. Ik ben zeer tevreden want mijn klachten zijn verholpen. En ben blij met hoe er met mij is omgegaan.... Lees meer

geplaatst op 9 maart 2018
Waardering: 10

Ik ben helemaal tevreden met de behandelingen die ik heb gehad, de pijn in mijn lies is inmiddels verdwenen. De ligging van de praktijk is perfect, en de fysio die mij heeft behandeld was heel...... Lees meer

geplaatst op 20 januari 2018

Ons team

Niels Dal
fysiotherapie

Mijn naam is Niels, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten.  Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut bij twee particuliere praktijken in Amsterdam, een voetbalvereniging en als bedrijfsfysiotherapeut, ben ik sinds februari 2017 werkzaam bij YorBody fysiotherapie. Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Ik ben aanwezig op maandagochtend, woensdagmiddag/avond en vrijdagmiddag/avond.

Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact opnemen door mij te bellen op het mobiele nummer 0643211949 of te mailen naar ndal@yorbody.nl

Aanwezigheid Niels
 • Maandag 08.00 - 13.00
 • Woensdag 13.00 - 21.00
 • Vrijdag 16.00 - 21.00
Randy Hexspoor
Fysiotherapie

In april 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Later ben ik ook begonnen bij 2 andere praktijken waar ik veel verschillende behandelstrategieën en –technieken heb opgedaan. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met rugklachten, nekklachten, knieklachten, heupklachten, enkelklachten en sport gerelateerde klachten.
In mijn behandelingen staan een persoonlijke benadering en begeleiding centraal om samen met u, de klant, te streven naar  doelen waarin een optimaal resultaat t.a.v. bewegingsfuncties en optimaal functioneren in het dagelijks leven behaald en behouden worden.
Ik ben tevens gespecialiseerd in Dry neelding, en ben ook van plan om op korte termijn te beginnen met de master manueel therapie.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0616463647 of mailen naar rhexspoor@yorbody.nl.

Aanwezigheid Randy
 • Maandag 18.00 - 22.00
 • Dinsdag 16.00 - 22.00
 • Woensdag 09.00-13.00
 • Vrijdag 08.00 - 16.00
Yasu Hirade
Fysiotherapie

Ik ben Yasuhiko Hirade.
Na mijn universiteit voor bewegingsonderwijs in Japan heb ik mijn opleiding fysiotherapie gevolgd aan de hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Gedurende mijn studie heb ik vijf jaar lang als voetbal sportverzorger gewerkt bij de jeugdopleiding van FC Utrecht. Na mijn opleiding ben ik bij een aantal fysiotherapie praktijken werkzaam geweest. Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij VV Alkmaar, damesvoetbalclub op eredivisieniveau.
Naast mijn werk als fysiotherapeut blijf ik doorleren. De cursus Sportmasseur, Functional Movement Screen, Fysiektrainer voetbal en DryNeedling heb ik inmiddels afgerond.
Ik vind het vooral leuk om met fysiotherapie sporters zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de revalidatie zodat deze zo snel mogelijk weer terug kunnen keren naar hun sportniveau en genieten van hun sportief leven.
Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met mij opnemen door te mailen naar yhirade@yorbody.nl

Aanwezigheid Yasu
 • Maandag 8:00-12:00
 • Zaterdag 9:00-16:00
Jasper Uijenkruijer
Fysiotherapie

Ik ben Jasper Uijenkruijer en ben in April 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en sinds januari 2016 werkzaam voor Yorbody Amsterdam Noord.


Tijdens mijn studie was ik werkzaam binnen het vak als honkbaltrainer, fitness instructeur en sportmasseur.


Ik heb verschillende stages gelopen, waarvan een in een overheidsziekenhuis in Kaapstad. Hierna was ik klaar voor het echte werk.


Na het behalen van mijn diploma kreeg ik de direct de kans om bij mijn laatste stageadressen werkervaring om te doen door aan de slag te gaan als fysiotherapeut.


Hierna heb 4,5 jaar met veel plezier fulltime gewerkt voor een grote plusprakijk in Amsterdam met vestigingen door heel Nederland waar ik als kwaliteits/locatie manager naast mijn fysiotherapeutische werkzaamheden ook verantwoordelijk ben geweest voor de kwaliteit van onder andere de dossiervoering in de praktijk.


In die jaren heb ik mij naast algemene fysiotherapie zeer intensief bezig gehouden met de volgende aandachtsgebieden: Orthopedische- en trauma revalidaties, Dry Needling, Medical Taping, Mulligan en Obesitas. Daarnaast ben ik de speciaal daar voor opgeleide specialist op het gebied van Claudicatio Intermittens of etalagebenen.


Na deze ervaring is mijn ambitie om te gaan ondernemen werkelijkheid geworden door aan het werk te gaan als als ZZP-er in opdracht van Yorbody Amsterdam Noord.


Zelf heb ik een vergaande interesse in sport en een hockey, tennis, honkbal, softbal, skateboard, snowboard, longboard en wielren achtergrond. U kunt mij bereiken via de mail juijenkruijer@yorbody.nl. Of kom eens langs om een praatje te maken over uw klacht

Aanwezigheid Jasper
 • Dinsdag 08.00-16.00
 • Donderdag 08:00 - 14:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Noord (Distelweg)