YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord (Buikslotermeerplein)


Informatie

Sorry, but you do not have permission to view this content.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Sam Lam Duong
Fysiotherapie

Ik ben Sam Lam Duong en afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna heb ik de opleidingen Medical Fitness (bestaande uit orthopedische revalidatie 4 x T Methode en personal trainer), Dry needling en Medical taping afgerond. In 2017 heb ik de cursus Mobilisation of the nervous system afgerond, waarbij er verder gekeken wordt dan de spieren en gewrichten.  Ik gebruik een combinatie van de verschillende methoden tijdens mijn behandelingen om goede resultaten te bereiken. Verder heb ik ervaringen opgedaan in het Eramsmus MC op de poli- revalidatie, particuliere praktijken en als zelfstandige fysiotherapeute gevestigd in sportcentra’s. Voordat ik fysiotherapeute werd, heb ik  na het afronden van het CIOS 7 jaar lang gewerkt als fitness- en groepslesinstructrice, personal fitness coach en professioneel danseres. Mijn passie voor het bewegen en begeleiden en coachen van mensen heeft mij gemotiveerd om als fysiotherapeute aan de slag te gaan. Momenteel werk ik op de locatie  YorBody Amsterdam-Noord Buikslotermeerplein waar je uitgebreid gebruik kan maken van de trainingsfaciliteiten.

Aanwezigheid Sam
  • Dinsdag 15:00-21:00
  • Donderdag 8:00-15:00
Rick Stolker
Fysiotherapie

Ik ben Rick Stolker. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de fitnessbranche als fitnessbegeleider en personal trainer. Door mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en de passie om mensen te helpen ben ik in 2011 gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.  Na mijn opleiding ben ik als fysiotherapeut begonnen bij Sport Medisch Centrum Fysiomed te Amsterdam. Vanaf heden ben ik werkzaam bij Yorbody op de locatie Amsterdam Noord Buikslotermeerplein en Landsmeer.
Ik geloof in een actieve aanpak van klachten waarbij het vinden en verhelpen van een disbalans in het lichaam een belangrijke factor is.
Ieder lichaam is anders dus vandaar voor iedereen een aanpak 100% op maat. Naast het behandelen en trainen, coach ik graag bij het aanpassen van de lifestyle om ook lichaam en geest weer in balans te brengen.

Heb je een lichamelijke klacht waar je graag van af wilt, of heb je vragen over het behalen van sportieve doelen? Wacht dan niet te lang en neem contact met mij op.

Aanwezigheid Rick
  • Maandag 9:00-15:00
  • Woensdag 14:00-20:00
  • Vrijdag 9:00-12:00
Eduardo Valiente
Fysiotherapie

Mijn naam is Eduardo Valiente en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Autonome Universiteit van Barcelona (FUB). Hierna heb ik ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk  gevestigd in de Jordaan. Daar leerde ik hoe de functionele status van patiënten te beoordelen, rekening houdend met de fysieke, psychische en sociale aspecten.

Naast mijn opleiding tot fysiotherapie, heb ik ook een Master sportfysiotherapie behaald aan de hoog aangeschreven College Fysiotherapie Gimbernat in Barcelona. Tijdens de master, ben ik opgeleid in alle aspecten van sport fysiotherapie zoals dry needling, manuele therapie technieken en cure tape. Deze aspecten wissel ik af met functionele training en dynamische technieken zoals oefentherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in hardlopen waarbij ik video's en analyses maak van het hardlooppatroon.

Na deze masteropleiding ben ik als fysiotherapeut voor de Nederlands kampioen zaalvoetbal eredivise ASV LEBO gaan werken, waar ik het eerste elftal behandel tijdens de trainingen en wedstrijden.

Vanaf februari 2017 werk ik ook als fysiotherapeut op de locatie Yorbody Amsterdam-Centrum Stadhouderskade.

Ik ben zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en toegewijd aan mijn vak. Met mijn ervaring en interesse in zowel fysiotherapie als in sport, is de functie van fysiotherapeut bij Yorbody Stadhouderskade de perfecte combinatie voor mij.

Naast mijn moedertaal Spaans, spreek ik ook engels en nederlands.

 

U kunt mij bereiken via de mail evaliente@yorbody.nl of via het telefoonnummer 0617868280

Aanwezigheid Eduardo
  • Maandag 15:00-21:00
  • Donderdag 15:00-21:00

Afspraak maken

Laden...