YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord (Buikslotermeerplein)


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord Buikslotermeerplein! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan het Buikslotermeerplein te Amsterdam.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Noord.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Sam Lam Duong
Fysiotherapie

Ik ben Sam Lam Duong en afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna heb ik de opleidingen Medical Fitness, Dry needling en Medical taping afgerond. In 2017 heb ik de cursus Mobilisation of the nervous system afgerond, waarbij er verder gekeken wordt dan de spieren en gewrichten.  Ik gebruik een combinatie van de verschillende methoden tijdens mijn behandelingen om goede resultaten te bereiken.

Voordat ik fysiotherapeute werd, heb ik  na het afronden van het CIOS 7 jaar lang gewerkt als fitness- en groepslesinstructrice, personal fitness coach en professioneel danseres. Mijn passie voor het bewegen en begeleiden en coachen van mensen heeft mij gemotiveerd om als fysiotherapeute aan de slag te gaan. Momenteel werk ik op de locatie  YorBody Amsterdam-Noord Buikslotermeerplein waar je uitgebreid gebruik kan maken van de trainingsfaciliteiten.

Aanwezigheid Sam
  • Maandag 17:00-21:00
  • Dinsdag 17:00-21:00
  • Woensdag 17:00-21:00
  • Vrijdag 8:00-16:00

BIG: 19917357104

Eduardo Valiente
Fysiotherapie

Mijn naam is Eduardo Valiente en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Autonome Universiteit van Barcelona (FUB). Hierna heb ik ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk  gevestigd in de Jordaan. Daar leerde ik hoe de functionele status van patiënten te beoordelen, rekening houdend met de fysieke, psychische en sociale aspecten.

Naast mijn opleiding tot fysiotherapie, heb ik ook een Master sportfysiotherapie behaald aan de hoog aangeschreven College Fysiotherapie Gimbernat in Barcelona. Tijdens de master, ben ik opgeleid in alle aspecten van sport fysiotherapie zoals dry needling, manuele therapie technieken en cure tape. Deze aspecten wissel ik af met functionele training en dynamische technieken zoals oefentherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in hardlopen waarbij ik video's en analyses maak van het hardlooppatroon.

Na deze masteropleiding ben ik als fysiotherapeut voor de Nederlands kampioen zaalvoetbal eredivise ASV LEBO gaan werken, waar ik het eerste elftal behandel tijdens de trainingen en wedstrijden.

Vanaf februari 2017 werk ik ook als fysiotherapeut op de locatie Yorbody Amsterdam-Centrum Stadhouderskade.

Ik ben zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en toegewijd aan mijn vak. Met mijn ervaring en interesse in zowel fysiotherapie als in sport, is de functie van fysiotherapeut bij Yorbody Stadhouderskade de perfecte combinatie voor mij.

Naast mijn moedertaal Spaans, spreek ik ook engels en nederlands.

U kunt mij bereiken via de mail evaliente@yorbody.nl of via het telefoonnummer 0617868280
Mi nombre es Eduardo Valiente y me gradué de fisioterapeuta en la Universidad Autónoma de Barcelona (FUB). Después de esto adquirí experiencia como fisioterapeuta general en una clínica de fisioterapia ubicada en el Barrio del Jordaan. Allí aprendí a evaluar el estado funcional de los pacientes, teniendo en cuenta los aspectos físicos, psicológicos y sociales. Además de mi entrenamiento en fisioterapia, también obtuve una Máster en fisioterapia deportiva y readaptación en el prestigioso Colegio de Fisioterapia Gimbernat en Barcelona. Durante el máster, recibí conocimientos en todos los aspectos de la fisioterapia deportiva, como punción seca (Dry Needling), técnicas de terapia manual y kinesiotape. Alterno estos aspectos con entrenamiento funcional y técnicas dinámicas como la terapia de ejercicios físicos. También me especialicé en terapia para la carrera (running specialist) donde hacemos análisis con videos y análisis del patrón de la marcha, tipo de calzado y cadencia del paso. También trabajo con ganchos (técnica de fibrolisis instrumental miofascial). Después del Máster en Fisioterapia deportiva y readaptación, comencé a trabajar como fisioterapeuta para el campeón holandés de fútbol sala, ASV LEBO. Desde febrero de 2017, también trabajo como fisioterapeuta en la ubicación de Yorbody Amsterdam-Center Stadhouderskade y en la ubicación de Yorbody Amsterdam- Noord.  Soy una persona motivada, responsable y comprometida con mi profesión. Con mi experiencia e interés tanto en fisioterapia como en deportes, la posición de fisioterapeuta en Yorbody Stadhouderskade es la combinación perfecta para mí. Además de mi español nativo, también hablo inglés, holandés y catalán. Puede contactarme por correo electrónico: evaliente@yorbody.nl o por el número de teléfono: 0617868280

Aanwezigheid Eduardo
  • Donderdag 14:00-21:00

BIG: 09914211104


Afspraak maken

Laden...