YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Zuid Oost Karspeldreef


Informatie

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Zuid Oost Karspeldreef opende haar deuren op 1 november 2018. Wilt u een afspraak maken? Dan kan dat door een mail te sturen naar karspeldreef@yorbody.nl

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Mohamed Barghouti
Fysiotherapie

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor.

Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes.

Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je mij bereiken op het telefoonnummer: 0634002813.

Aanwezigheid Mohamed
  • Dinsdag 7:00-18:00
  • Zondag 9:00-16:00
Shandryenne Francisca
Oefentherapie

Mijn naam is Shandryenne Francisca en ik sta klaar om jou te helpen met gezond bewegen. Als oefentherapeut sta ik altijd klaar om mijn cliënten te helpen in het bewust worden van hun houding. Ik hou van nieuwe uitdagingen, ben enthousiast, creatief, betrouwbaar, verantwoordelijk, flexibel, geduldig en sta altijd klaar om mijn kennis te verbreden.

Ik ben iemand die prioriteit stelt aan kwaliteit bieden in mijn handelen en begeleiding aan jou. Ik ben assertief, werk klantgericht en proactief op zoek naar uitdagingen om steeds betere zorg te kunnen bieden. Zo zorgen we er samen voor om het gewenste resultaat te behalen!

Aanwezigheid Shandryenne
  • Woensdag 9:00-18:00
  • Vrijdag 9:00-18:00
Yusuf Musa
Oefentherapie Mensendieck

Mijn naam is Yusuf Musa en ik ben 27 jaar jong. In mijn omgeving ben ik te typeren als een sociaal, behulpzaam, stressbestendig en energiek persoon. In juli 2017 heb ik de opleiding Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen. Ervaring in eerstelijnspraktijken, kinderoefentherapie praktijk, ouderenzorg en revalidatiecentrum zijn hier voorbeelden van. Wegens de verschillende doelgroepen die behandeld worden in eerstelijnspraktijken is er een grote variatie in behandelvormen. Dit is dan ook de reden dat mijn interesses liggen in een eerstelijnspraktijk.

Het geeft mij veel voldoening om zorg te kunnen verlenen en een ander te kunnen motiveren om gezonde keuzes te maken in zijn/haar leven. Het blijft een uitdaging om een ander te helpen met complexe klachten.

‘Wat is realistisch en wat is de hulpvraag van de patiënt?’ Zijn vraagstukken die per individu behandeld moeten worden. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende behandelvormen. De volgende behandelvormen die ik momenteel beheers zijn: oefen-, revalidatie-, ontspanningstherapie, arbeidsgerelateerde klachten, dry cupping en pino taping (medical).

Aanwezigheid Yusuf
  • Maandag 7:00-18:00
  • Dinsdag 07:-18:00
  • Donderdag 7:00-18:00
Ritchie Samuel
Oefentherapie

Mijn naam is Ritchie Samuel. Als oefentherapeut sta ik voor integriteit, enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie. Met mijn werkwijze heb ik ten doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar klachtenbeeld en daar samen middels passende oefeningen mee aan de slag te gaan. Oefentherapie is namelijk niet alleen bedoeld tot herstel en/of vermindering van stoornissen in het functioneren, maar ook tot de bewustzijnsvorming van het klachtenbeeld en omgevingsfactoren. Middels deze holistische visie ondersteun ik de patiënt niet alleen in het nu, maar bereid ik hem of haar ook voor op het voorkomen en herkennen van toekomstige klachtenpatronen.

Mijn specialisatie ligt in het behandelen van de meest kwetsbare mensen, namelijk ouderen. Dit vergt veel geduld en empathisch vermogen. Hier heb ik mij naast het behandelen van algemene klachten, ook bekwaamd in het behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen, zoals CVA, ataxie en neuropathieën. Ik richt mij ook op patiënten met de Ziekte van Parkinson.

Schroom niet om mij aan te spreken op de locatie Karspeldreef. U bent bij mij van harte welkom en ik hoop samen met u te werken aan een voorspoedig en klachtenvrij herstel!

Aanwezigheid Ritchie
  • Maandag 17:00-23:00
  • Dinsdag 17:00-23:00

Afspraak maken

Laden...