YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Beste patiënt, wij behandelen vanaf de Valkenburgerstraat en Kloveniersburgwal en doen waar nodig bezoeken aan huis.

Praktijk voor fysiotherapie Amsterdam Centrum

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum!
Wij behandelen vanaf de Valkenburgerstraat en Kloveniersburgwal en doen waar nodig bezoeken aan huis.

Sinds 2013 zijn we gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam. Doordat de praktijk gevestigd is binnen de sportschool hebben we direct contact met de mensen die trainen en zijn we het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsproblemen.
In de praktijk behandelen ook mensen die geen lid zijn van FitForFree.

Behandelingen Yorbody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

In onze praktijk behandelen we een zeer diverse patiëntengroep van jong tot oud met uiteenlopende klachten; van acute klachten en sportblessures tot chronische pijnklachten en werk gerelateerde klachten. We begeleiden mensen bij revalidatie na een blessure of operatie, behandelen neurologische klachten en zijn actief in de ouderenzorg.

YorBody Fysiotherapie Valkenburgerstraat is een Pluspraktijk en wij werken op het hoogste kwaliteitsniveau, volgens de afspraken met de zorgverzekeraars, de actuele onderzoeken, inzichten en richtlijnen binnen de fysiotherapie.

Om de kwaliteit van zorg te garanderen kunt u van ons verwachten dat wij als team samen werken met ieder zijn eigen expertise. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en het op positieve wijze stimuleren en motiveren van mensen.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Valkenburgerstraat.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

Waardering: 9.8

Buitengewoon plezierige en deskundige behandeling.... Lees meer

geplaatst op 13 december 2019
Waardering: 9.8

Na een operatie aan een nekhernia ben ik (op advies van een eerdere patiënt met een vergelijkbare problematiek) bij Ariane terecht gekomen. Ik heb het nodige vergelijkingsmateriaal, dus durf met...... Lees meer

geplaatst op 15 oktober 2019
Waardering: 10

Ik had 3 nekhernias. Na de laatste kwam ik maandelang niet van de pijn af. Ariane was de enige fysio die mij effectief verder kon helpen, zodat ik toch niet moest worden geopereerd. Hoewel mijn nek...... Lees meer

geplaatst op 18 april 2019
Waardering: 9.0

Ik vind fysio de zorgverlener voor diverse klachten en advies. Behalve het luisteren en adviseren. Wordt ook met je getraind om blessures en klachten te verkleinen en verminderen. Beide therapeuten...... Lees meer

geplaatst op 17 april 2019

Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van complexe meervoudige chronisch problematiek, revalidatie van orthopedische- en neurologische klachten en werk gerelateerde klachten. Ik ben gespecialiseerd in het maken van bewegingsanalyses, driedimensionale manuele technieken en medical taping.

Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarna jarenlang verschillende waarnemingen gedaan waardoor ik  brede kennis en werkervaring heb binnen de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds 2016 ben ik hier praktijkhouder.

In mijn behandelingen werk ik met zowel manueel technieken als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten heb ik een holistische kijk en benadering van klachten.

De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.

Aanwezigheid Ariane
 • Maandag 9:30-14:30
 • Dinsdag 9:30-17:30
 • Woensdag 9:30-15:00
 • Donderdag 9:30-17:30

BIG: 89061094204

Arie Kostelijk
Fysiotherapie

Mijn naam is Arie Kostelijk ik ben sinds 2008 fysiotherapeut met specialisatie sportfysiotherapie. Mijn expertise ligt in het begeleiden van patiënten met acute klachten en sporters en het begeleiden van orthopedische revalidatie trajecten.

Ik ben gespecialiseerd McKenzie therapeut en gebruik in mijn behandelingen therapeutisch tapen.

Sporten heb ik altijd al leuk gevonden, echter bestaat er altijd een kans dat je een blessure oploopt. Ook ik liep op een blessure op, het behandelen van de blessure vond ik erg interessant en heeft ervoor gezorgd dat ik interesse kreeg in de fysiotherapie.

Na mijn afstuderen heb ik als fysiotherapeut kennis mogen maken met verschillende praktijken, werkwijzen en patiënten populaties. De diversiteit in het werk en wat je kunt betekenen voor patiënten maakt het een prachtig vak.

De meeste affiniteit heb ik met het fysiotherapeutisch begeleiden van revalidatietrajecten. De doelgerichtheid en grote intrinsieke motivatie tot herstel, maken dat mijn expertise en vaardigheden bij deze doelgroep het meest tot hun recht komen.

Het geeft me voldoening wanneer het lukt om samen een stap te maken richting het weer kunnen oppakken van voor de patiënt belangrijke bezigheden. Mijn werkwijze is het best te typeren door een praktische en dynamische benadering met een wetenschappelijke basis. Als voorwaarde voor herstel behandel ik patiënten vaak eerst met manuele technieken en begeleid mensen daarna met trainen om een hoger niveau te bereiken.

Ik ben in mijn privé leven veel bezig met sport en neem mijn passie voor bewegen mee de behandelkamer in.

Aanwezigheid Arie
 • Maandag 9.00-15.30
 • Donderdag 12.30-19.30

BIG: 19910086304

Samantha Peeters
Fysiotherapie

Mijn naam is Samantha Peeters en ik ben een fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van neurologische patiënten (met een beroerte, MS of Niet Aangeboren Hersenletsel), ouderenzorg en claudicatioklachten. Ik ben gespecialiseerd in medical taping.

Ik ben in 2015 afgestudeerd en heb daarna veel ervaring op gedaan bij verschillende instanties, onder andere bij een revalidatiecentrum en ziekenhuis. Door deze ervaring kan ik goed op iedere fase van de revalidatie inspelen. Ik vind het belangrijk om multidisciplinair te kunnen samen en ben aangesloten bij het CVA netwerk in Amsterdam en Zaandam.

Ik werk doel gericht en met functioneel trainen om mensen te helpen met de problemen die ze onder vinden in het dagelijks leven.

Ik bezoek vaak patiënten aan huis, maar ik behandel ook patiënten in de praktijk met algemene klachten en begeleid mensen bij hun training in de sportschool.
De afwisseling en diversiteit van patiënten en hun klachten zie ik als een leuke uitdaging van mijn vak.

Aanwezigheid Samantha
 • Maandag 10.00-14.00
 • Dinsdag 11.00-14.00
 • Vrijdag 11.00-15.00

BIG: 69920037904

Maaike Butter
Fysiotherapie

Mijn naam is en ik ben fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen, begeleiden van revalidatie trajecten na een blessure of operatie en ouderenzorg.

Ik ben in 2017 afgestudeerd en daarna gaan werken in een particuliere praktijk in Amsterdam Centrum. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in neurologische aandoeningen en ben ik sinds kort lid van het CVA netwerk. Daarnaast geef ik neem ik ook valpreventie training voor de ouderen wonend in het centrum.

Graag ga ik de uitdaging aan om samen met U zo goed en snel mogelijk te zorgen voor een optimaal herstel.

Aanwezigheid Maaike
 • Dinsdag 15:00-20:00
 • Vrijdag 9:00-13:00

BIG: 49924011104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat