YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Stadhouderskade


Informatie

Wij zijn gevestigd in de Basic-Fit aan de Stadhouderskade 74 I te Amsterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Mohamed Barghouti
Fysiotherapie

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor.

Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes.

Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je mij bereiken op het telefoonnummer: 0634002813

Aanwezigheid Mohamed
  • Zaterdag 09:00-16:00

BIG: 59921888204

Dallas Mouliom Kouotou
Oefentherapie

Mijn naam is Dallas Mouliom Kouotou. Als oefentherapeut ben ik specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Hierbij kijk ik samen met u naar uw leefstijl, lichaamshouding en uw manier van bewegen in uw dagelijkse activiteiten. Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten worden hierbij (over)belast? Daarbij wordt niet alleen naar de locatie van uw klacht gekeken, maar ook naar het lichaam als geheel. Zo houden we namelijk uw persoonlijke situatie in acht en zijn de behandelingen hierop aangepast, zodat u de aangereikte adviezen en/of oefeningen direct kan toepassen in uw dagelijks leven.

Ik bied u graag gepaste begeleiding aan in het vinden van de balans tussen zowel fysieke als mentale belasting toegespitst op uw lichamelijk klacht(en). Dit kan zijn: het leren omgaan met uw klacht, het zo veel mogelijk verhelpen en/of beperken van uw fysieke klacht en de terugkeer hiervan minimaliseren. In dit traject wordt er dus samen gewerkt aan het verbeteren van uw manier van bewegen om uw kwaliteit van leven te optimaliseren.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0657241626 of stuur een mail naar dkouotou@yorbody.nl.

Aanwezigheid Dallas Mouliom
  • Maandag 18:00-22:00
  • Donderdag 16:00-22:00
  • Vrijdag 18:00-22:00

BIG: 49104711193

Pepijn Mensink
Fysiotherapie

Mijn Naam is Pepijn. Ik ben een fysiotherapeut met interesse in alledaags (beweeg)gedrag. Mijn doel is het vinden van een balans tussen gezond bewegen en plezier maken. Om dit te kunnen bereiken is een positieve samenwerking tussen de klant en de therapeut voor mij erg belangrijk. Op deze manier kunnen we streven naar de juiste combinatie van onderzoek en behandeling en/of training, en zo progressie. Ook ben ik altijd te porren voor een prettig gesprek of een goede woordgrap. Voor een afspraak ben ik bereikbaar op 0619897973.

Aanwezigheid Pepijn
  • Maandag 8:00-18:00
  • Donderdag 8:00-18:00

BIG: 19925781204

Eduardo Valiente
Fysiotherapie

Mijn naam is Eduardo Valiente en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Autonome Universiteit van Barcelona (FUB). Hierna heb ik ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk  gevestigd in de Jordaan. Daar leerde ik hoe de functionele status van patiënten te beoordelen, rekening houdend met de fysieke, psychische en sociale aspecten.

Naast mijn opleiding tot fysiotherapie, heb ik ook een Master sportfysiotherapie behaald aan de hoog aangeschreven College Fysiotherapie Gimbernat in Barcelona. Tijdens de master, ben ik opgeleid in alle aspecten van sport fysiotherapie zoals dry needling, manuele therapie technieken en cure tape. Deze aspecten wissel ik af met functionele training en dynamische technieken zoals oefentherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in hardlopen waarbij ik video's en analyses maak van het hardlooppatroon.

Na deze masteropleiding ben ik als fysiotherapeut voor de Nederlands kampioen zaalvoetbal eredivise ASV LEBO gaan werken, waar ik het eerste elftal behandel tijdens de trainingen en wedstrijden.

Vanaf februari 2017 werk ik ook als fysiotherapeut op de locatie Yorbody Amsterdam-Centrum Stadhouderskade.

Ik ben zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en toegewijd aan mijn vak. Met mijn ervaring en interesse in zowel fysiotherapie als in sport, is de functie van fysiotherapeut bij Yorbody Stadhouderskade de perfecte combinatie voor mij.

Naast mijn moedertaal Spaans, spreek ik ook engels en nederlands.

U kunt mij bereiken via de mail evaliente@yorbody.nl of via het telefoonnummer 0617868280
Mi nombre es Eduardo Valiente y me gradué de fisioterapeuta en la Universidad Autónoma de Barcelona (FUB). Después de esto adquirí experiencia como fisioterapeuta general en una clínica de fisioterapia ubicada en el Barrio del Jordaan. Allí aprendí a evaluar el estado funcional de los pacientes, teniendo en cuenta los aspectos físicos, psicológicos y sociales. Además de mi entrenamiento en fisioterapia, también obtuve una Máster en fisioterapia deportiva y readaptación en el prestigioso Colegio de Fisioterapia Gimbernat en Barcelona. Durante el máster, recibí conocimientos en todos los aspectos de la fisioterapia deportiva, como punción seca (Dry Needling), técnicas de terapia manual y kinesiotape. Alterno estos aspectos con entrenamiento funcional y técnicas dinámicas como la terapia de ejercicios físicos. También me especialicé en terapia para la carrera (running specialist) donde hacemos análisis con videos y análisis del patrón de la marcha, tipo de calzado y cadencia del paso. También trabajo con ganchos (técnica de fibrolisis instrumental miofascial). Después del Máster en Fisioterapia deportiva y readaptación, comencé a trabajar como fisioterapeuta para el campeón holandés de fútbol sala, ASV LEBO. Desde febrero de 2017, también trabajo como fisioterapeuta en la ubicación de Yorbody Amsterdam-Center Stadhouderskade y en la ubicación de Yorbody Amsterdam- Noord.  Soy una persona motivada, responsable y comprometida con mi profesión. Con mi experiencia e interés tanto en fisioterapia como en deportes, la posición de fisioterapeuta en Yorbody Stadhouderskade es la combinación perfecta para mí. Además de mi español nativo, también hablo inglés, holandés y catalán. Puede contactarme por correo electrónico: evaliente@yorbody.nl o por el número de teléfono: 0617868280

Aanwezigheid Eduardo
  • Dinsdag 14.00-21.00
  • Woensdag 08.00 - 16.00
  • Vrijdag 11.00-16.00

BIG: 09914211104


Afspraak maken

Laden...