YorBody Fysiotherapie is altijd bereikbaar

Deskundigheid en snelheid zijn samen met gemak belangrijke onderdelen van de service van YorBody. Daarom besteden we veel tijd en energie aan onze bereikbaarheid. Wij zijn bereikbaar via telefoon, chat, videochat, whatsapp en email. En dat van ’s morgens 08.00 tot 21.00 en ook in het weekend. Want een blessure houdt zich tenslotte ook niet aan de kantoortijden.. En jij wil wel graag weten wat er aan de hand is en wat je er mogelijk al zelf aan kan doen om zo snel mogelijk te herstellen.

YorBody Fysiotherapie: @yorservice!

YorBody Fysiotherapie is meer dan alleen fysiotherapie. Het is ook laagdrempelige en duidelijke communicatie. En uitgebreide voorlichting en informatie over wat er met je aan de hand is en hoe wij jouw klachten zo snel en efficiënt mogelijk gaan aanpakken. En in veel gevallen een gratis 1e intake. En ondersteuning na de actieve behandelfase om ervoor te zorgen dat je niet binnen korte tijd weer op de stoep staat voor dezelfde klachten. Want behandelen vinden we leuk maar het voorkomen van klachten door oa een goede leefstijl, regelmatig bewegen de goeie (preventieve) oefeningen doen en gezonde voeding vinden we zeker zo belangrijk!

YorBody Fysiotherapie als je niet (meer) verzekerd bent.

YorBody helpt je ook om inzicht te krijg in de brij van aangeboden verzekeringen. Want er zijn grote verschillen in premies en dekking van fysiotherapie. Wij geven je objectieve en transparante info over de laatste stand van zaken. Zodat je een goede en gedegen keuze kan maken met voldoende dekking voor fysio binnen jouw budget. En mocht je niet of niet meer verzekerd zijn dan heeft YorBody een prima alternatief namelijk Easyfysio tegoed. Klik [hier} en lees er alles over.