Landelijke dekking YorBody Fysiotherapie

Als je klachten hebt wil je snel en efficiënt behandeld worden. Door deskundige fysio’s die direct voor je klaar staan en met weinig reistijd. Daarom is YorBody Fysiotherapie overal in NL te vinden: op dit moment op meer dan 60 locaties en we breiden nog steeds uit..

Veel fysio’s met veel kennis en veel specialisaties

Je lijf en je gezondheid zijn superbelangrijk. En als je dan een keer ergens last van hebt of een blessure hebt wil je daar zo snel en goed mogelijk vanaf. Met een onderzoek en behandeling van een goeie fysio die zijn of haar vak verstaat. De meer dan 75 fysio’s van YorBody weten waar ze over praten en zijn deskundig op diverse gebieden. Van Orthopedische aandoeningen tot sportrevalidatie en manuele therapie. Maar ook zij hebben de wijsheid niet in pacht dus als ze er een keer niet direct uitkomen zullen ze direct een collega contacten. Omdat ze snappen hoe belangrijk jouw gezondheid is. En jouw herstel het allerbelangrijkste is. YorBody, @yorservice.

YorBody fysiotherapie specialisten

Bij YorBody fysiotherapie zijn specialisten werkzaam op het gebied van het bewegingsapparaat. Dat kan zijn de knie, enkel, voet maar ook bijvoorbeeld de rug, nek of schouder. Ook zijn er fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in sportfysiotherapie, dry needling of manuele therapie. Bij elke locatie en bij elke therapeut staan de diverse specialisten vermeld dus je weet meteen waar of bij wie je welke specialiteit kan vinden