WAT IS HET FYSIO ABONNEMENT?

Sport je veel? Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie krijg je geen vergoeding, dus moet je de kosten voor de fysio zelf betalen. Óf een aanvullende verzekering afsluiten. Maar die is prijzig. En dekt lang niet altijd alle kosten. Het Fysio Abonnement is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner ixorg.WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • Bespaar tot wel € 150 per jaar;
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden;
  • Fysiobehandelingen worden betaald uit jouw zorgpot;
  • Wereldwijd tot 20 behandelingen verzekerd bij ernstige blessures;
  • Direct online aanmelden;
  • Extra combinatiekorting met ixorg mondzorg;

Met het Fysio Abonnement betaal je je eigen aanvullende zorg op maat. Niets meer en niets minder. Houd je aan het eind van het jaar geld over? Dat neem je gewoon mee naar volgend jaar, je verlaagt je maandbedrag óf we betalen het aan je terug. Ben je met meer thuis? Elk volgend gezinslid boven de 18 jaar betaalt maar € 7,50 premie per maand.

Ben je geïnteresseerd? Kies hieronder je praktijk en kijk welke mogelijkheden er zijn voor het fysio abonnement. Al vanaf € 5,50 per maand!

BETAAL NIET MEER DAN NODIG IS

Met een maandelijks bedrag van minimaal € 3,00 bouw je eenvoudig een zorgpotje op. Daarnaast betaal je € 6,50 per maand voor je deelname en de ongevallenverzekering. Mocht je een beroep doen op je fysiotherapeut, dan betalen wij de rekening direct uit jouw zorgpot. Zit er (nog) niet genoeg in? Dan schieten wij het bedrag (van hooguit je jaarbudget, met een maximum van € 240) voor je voor. Of je betaalt de nota zelf. Wat je wilt.

Het Fysio Abonnement in samenwerking met partner ixorg. Hét goedkope alternatief voor je aanvullende fysioverzekering.

KIES JE PRAKTIJK EN BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN