Hoe vervelend is het niet als je superlang aan de telefoon hangt om een afspraak te maken? Of je moet tot na het weekend wachten terwijl je veel (pijn) klachten hebt. En het is ook niet echt lekker als je in de file stil staat op weg naar je afspraak of op de fiets natgeregend aankomt.. En tenslotte is fysiotherapie best een uitgave als je niet of niet meer verzekerd bent en besluit je om maar helemaal geen afspraak te maken. Je kijkt het wel even aan met alle gevolgen vandien. Want ondertussen heb je al weken niet meer kunnen sporten of werken en wordt je humeur (en je buik…) en daardoor ook niet echt beter op !

Easyfysio is de oplossing voor mensen die weinig tijd hebben, liever zelf de regie houden over hun behandeling en mogelijk ook niet of niet meer verzekerd zijn voor fysiotherapie. Easyfysio bestaat uit een aantal hele handige dienstenHoe lekker is het als je zelf de regie hebt en (wel in overleg met de fysio) het behandelplan kan bepalen. En de afspraken zelf kan plannen en op tijden en dagen dat het jou uitkomt. En je ook je oefeningen anytime, anyplace kan doen zonder dat je perse naar de praktijk hoeft te komen als dat niet uitkomt.

En bijna nog het mooiste van alles is dat steeds meer wetenschappelijk onderzoek aantoont dat deze behandelmethode super effectief is ! Dus niks houdt je nog tegen om te starten met Easyfysio!

Start vandaag nog met EasyFysio